Taylor Swift отново на концертната сцената

Taylor Swift отново на концертната сцената
11 Октомври 2017

След като сингълът на Taylor Swift “Look What You Made Me Do” отбеляза световни рекорди през септември като се превърна в най-стриймваното парче в първите 24 часа от излизането си с над 8 милиона стриймвания, певицата обяви, че през декември ще изнесе два концерта като част от представянето на новия й албум.

Taylor Swift не е била на сцена повече от осем месеца, но се съгласи да участва в два фестивала в края на тази година – „Poptopia“ в Сан Хосе на 2 декември и „Jingle Bash“ в Чикаго на 7 декември.

Освен концертите се очаква Taylor да излезе на сцената и по време на Европейските музикални награди на MTV, които са дни след премиерата на албума й „Reputation“, който ще излезе на 10-ти ноември, 2017 година.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music Group

Припомняме, че официалното видео към “Look What You Made Me Do” дебютира в YouTube на 27-ми септември и с над 28 млн. гледания за по-малко от 24 часа постави нов рекорд за най-гледано видео в дигиталната платформа за 1 ден. За 1 час видеото генерира над 3 млн. гледания и се нареди преди най-успешните видеа до този момент, затова, нека го видим :-)

Прочетете още