Спечели оригинални награди и билети от филма Игрите на глада Сойка-присмехулка част 2

Радио и телевизия CITY ти подарява оригинални награди и билети от филма "Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 2"

За пореден път радио и телевизия CITY  подарява много оригинални награди от „Игрите на глада: Сойка-присмехулка част 2" и билети за филма.

За да се включат в надпреварата за наградите, феновете трябва да слушат Радио Сити и гледат CITY TV, и когато чуят сойката от филма да влязат на  www.city.bg и да се регистрират във формата за участие. На 23-ти ноември ще изтеглим имената на късметлиите, които ще спечелят:

- 5 бр. тениска

- 5 бр. ключодържател

- 5 билета за филма + 5 бр. комплект стикери за телефон

Следете www.city.bg и  Facebook страницата на СITY за повече информация :)

 

"Игрите на глада: Сойка-присмехулка" част 2

Четвъртият филм от Игрите на глада проследява решаващия последен сблъсък между Катнис и президента Сноу. Заедно с най-близките си хора – включително Гейл, Финик и Пийта, и с риск за живота си Катнис тръгва с екип от Окръг 13, за да освободи хората на Панем и да убие Президент Сноу, който е твърдо решен да я унищожи. Смъртоносните капани, врагове и вътрешните дилеми, с които ще се сблъска Евърдийн, ще я предизвикат повече от всяка арена на Игрите на глада, на която е оцелявала.

Премиерата на "Игрите на глада: Сойка-присмехулка" част 2 излиза в кината в България на 20 ноември на 3D и 4DX, а от 27 ноември и на IMAX 3D.

Играта не е активна!