Премиера на новия албум на OneRepublic - "Oh My My"

Премиера на новия албум на OneRepublic -
Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music
7 Октомври 2016

Днес е световната премиера на дългоочаквания нов албум на мулти-платинената поп/рок банда OneRepublic, озаглавен "Oh My My"! Албумът е четвъртият студиен проект в дискографията на групата след хитовия проект от 2013 г. - "Native".

"Oh My My" излиза у нас от Анимато Мюзик/Universal Music и съдържа 16 нови песни. Наличен е за поръчки в онлайн магазин MusicMall.bg тук: http://bit.ly/2dzkWLA.

Снимка: Анимато Мюзик/Universal Music

В интервю за сп. "Wonderland" фронтменът и основен творчески двигател на групата, Райън Тедър, споделя: “В днешно време можете да направите цял албум на лаптоп и повечето от съвременните хитове са изцяло компютърен продукт. Мисля, че по радиото все по-малко чуваме хората в музиката. Така, че в новия ни проект искаме почитателите ни да чуят истински хора с инструменти и реални песни. Това е всичко, което ще кажа за момента. Албумът ще е с ново и много модерно звучене, но в него ще се усеща присъствието на  човека."

Райън Тедър добавя, че работата по албума продължава 18 месеца, "най-дългият период, за който групата е създавала проект". Пилотният сингъл от албума "Wherever I Go" дебютира на 55-то място в престижната класация Billboard Hot 100. Вторият сингъл е озаглавен "Kids" и излезе на 12 август.

OneRepublic - "Oh My My" - траклист:

1. Let’s Hurt Tonight
2. Future Looks Good
3. Oh My My feat. Cassius
4. Kids
5. Dream
6. Choke
7. A.I. feat. Peter Gabriel
8. Better
9. Born
10. Fingertips
11. Human
12. Lift Me Up
13. NbHD feat. Santigold
14. Wherever I Go
15. All These Things
16. Heaven

Тагове: Нов албум

Прочетете още