Adele представи "Easy On Me" - 18 милиона гледания за първите 10 часа

Adele представи
15 Октомври 2021

Adele се завръща с нов сингъл и официално видео към него! Носителката на 15 награди GRAMMY го обяви като показа част от клипа по време на Instagram Live миналата седмица. Няколко дни по-късно, споделяйки официалната обложка, Adele обяви, че четвъртия ѝ студиен албум "30", ще излезе на 19-ти ноември. Колекцията идва след шестгодишна пауза и е посветена на емоциите, през които е преминала по време на развода ѝ. Пилотният сингъл "Easy On Me" излезе в полунощ (британско време) на 15 октомври и за първите 10 часа песента и видеото към нея е гледано над 18 милиона пъти само в официалния ѝ канал в You Tube като цифрата се покачва скоростно. Ето го:

Вижте какво написа Adele в писмо до феновете си, говорейки повече за предстоящото издание:

“Със сигурност не бях близо до мястото, на което се надявах да бъда, когато за първи път стартирах работата по този албум преди близо 3 години. Точно обратното. Разчитам на рутина и последователност, за да се чувствам в безопасност. И все пак съзнателно, с желание дори, се хвърлих в лабиринт от абсолютна бъркотия и вътрешни сътресения!

По пътя научих много истини за себе си. Отървах се от много слоеве, но също така се увих в нови. Открих наистина полезни и здравословни начини на мислене, по които да се ръководя, и имам чувството, че най-накрая отново намерих себе си. Бих стигнала дотам да кажа, че никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна.

И така, готова съм най-накрая да представя този албум.“

Прочетете още