За Радио Сити

Радио Сити e водеща радиостанция в България с формат CHR (Contemporary Hit Radio).
В ефира на Радио Сити звучат най-актуалните pop, dance, hip hop и R’n’B хитове, както и част от най-големите класики за последните няколко години.
Хитовете звучат до скъсване, а програмата е целенасочено лишена от водещи и новини, предоставяйки ефира само и единствено на съвременната музика,
комбинирана в перфектен микс - това прави Радио Сити уникално по облик и звучене.
Идеята е, всеки път, когато слушателят си пусне Радио Сити , да чуе най-новите хитове в момента.
Слушателите на Радио Сити са най-младата част от населението на България, които са на възраст между 15 и 25 години - енергични, модерни, свежи.

Основни акценти в програмата:
10 хита без прекъсване– единствената станция в България, която излъчва 10 хита един след друг, без прекъсване за реклама, новини и водещи, само Хитове до скъсване.
Сити Топ 10 - е музикална класация, в която се подреждат най-излъчваните песни от ефира на Радио Сити за изминалата седмица.Класацията се излъчва едновремнно и по СИТИ ТВ.
2 Da Club– e двучасов сет на DJ Номер 1 в България – Dian Solo, които комбинира най-актуалните и танцувални хитове от българските и световни класации.
Радио Сити излъчва в ефира на най-големите градове на страната, а също така онлайн на сайта city.bg и чрез приложенията за мобилни телефони iPhone и Android.

Нашите честоти:
София 99.7 MHz
Пловдив 91.1 MHz
Варна 98.6 MHz
Стapa Загора 96.8 MHz
Благоевград 95.0 MHz
Кюстендил 88.5 MHz
Ловеч 87.6 MHz
Пазарджик 96.4 MHz
Кресна 106.8 MHz
Симитли 88.3 MHz
Балчик 89,0 MHz
Велико Търново 105,2 MHz