COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

ТИ СИ CITY

ТИ СИ CITY е интерактивно предаване, благодарение на което зрителите и фенове на CITY TV, могат да се видят по любимата си телевизия в реално време и на фона на любимите си музикални видеоклипове. Единственото, което трябва да направят е да качат своите снимки, придружени с текст, който желаят, на сайта на CITY TV - www.city.bg. Феновете ще могат да отправят и своите лични поздрави към приятели и близки, да покажат любовта си като напишат послание за любим човек или просто да споделят избран момент с останалите хора чрез уникалните си лични кадри, снимани от тях със собствения им телефон.

Участвалите зрители ще имат възможност да видят своите снимки и поздравите към тях по време на предаването, при излъчването на всеки един от любимите си музикални клипове.
 

ТИ СИ CITY е всеки делничен ден от 11:00 до 12:00 и от 17:00 до 18:00 часа. 

Качи своята снимка и текст тук: TISI.CITY.bg