Adele се преобрази - отслабна с 44 килограма

Adele се преобрази - отслабна с 44 килограма
11 Февруари 2020

Една от най-успешните изпълнителки на съвременната музикална сцена, Adele е отслабнала с цели 44 килограма. Носителката на 15 награди Grammy била забелязана на афтърпарти на "Оскар"-ите, организирано от Jay-Z и Beyoncé, където всички били силно изненадани от напълно различния ѝ външен вид. Според самата Adele, това се дължало на диета, която съдържала едва 1000 калории на ден.

Ето преобразената Adele:

Снимка: www.instagram.com/adelehero/

Снимка: www.instagram.com/adelehero/

Предписанията на лекарите за здравословно хранене на пълнолетна жена обаче са да се приемат 2000 калории на ден. Смята се, че зад отслабването на Adele стой специалистката по влизане във форма Camila Goodis. Базираната в Лос Анджелис лична треньорка разработила диетата и упражненията за Adele, след като съпругата на Robbie Williams я препоръчала на певицата. Според фитнес инструкторката, авторката на хита "Hello" отслабнала предимно с нискокалорична диета, защото не обичала да прави упражнения.

Новината обаче предизвика и критики. Известната фитнес треньорка Alice Liveing каза, че "нито един уважаван инструктор не би се съгласил да направи това", което Camila Goodis е предложила на Adele. Според Liveing, която е известна под името Clean Eating Alice, диета от 1000 калории е нездравословна, а Goodis търси публичност, като трупа слава на гърба на известната си клиентка. Както и, че професионалните треньори като нея работят с някои от най-големите звезди, но никога не разкриват имената, нито подробности от режимите, които им подготвят, защото това е лична информация. Треньорката казва още, че диета от 1000 калории на ден, съчетана с физически усилия, ще доведе до смущения в нормалната работа на организма.

Припомняме, миналата година Adele обяви също, че официално се разделя със съпруга си Simon Konecki. Двамата бяха заедно 7 години като сключиха брак през 2017 г. След раздялата им, а и вероятно мотивирана да започне новите 30 с ново начало, изпълнителката се промени до неузнаваемост и ослабна както разбираме вече с 44 килограма.

Прочетете още