Avril Lavigne издава колекция с най-големите си хитове

Avril Lavigne издава колекция с най-големите си хитове
11 Май 2024

Броени дни преди началото на американското си турне, осемкратно номинираната за Grammy Avril Lavigne обявява първия си албум "Greatest Hits", който ще излезе на 21 юни. Колекцията включва 20 любими на феновете парчета, които певицата ще представи в поредица от незабравими концерти през 2024 г. Турнето ѝ "The Greatest Hits" стартира на 22 май във Ванкувър.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Освен премиерата на компилацията през юни, четири от албумите на Аvril - "Under My Skin", "Best Damn Thing", "Goodbye Lullaby" и "Avril Lavigne" - ще бъдат издадени за първи път на винил, включващи бонус песни, които преди това са били достъпни само в дигитален формат.

Avril е влязла в музикалната историята, разбила е редица рекорди и си е проправила път като безкомпромисен артист. Освен, че е продала 50 милиона албума по целия свят, тя има 8 номинации за Grammy в категории като „Най-добър нов изпълнител“ и „Песен на годината“. През 2022 г. Lavigne получава своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, а следващата година е добавена и на Алеята на славата в Канада.

Прочетете още