CITY Radio&TV среща лично фен с ED SHEERAN на живо в София

CITY Radio&TV среща лично фен с ED SHEERAN на живо в София
24 Юли 2024

Радио и телевизия CITY ще срещне лично фен с глобалната поп звезда ED SHEERAN на живо в София и ще предостави уникална възможност на слушателите и зрителите на медията да изживеят концерта на ED SHEERAN част от  „+ - = ÷ x“ Mathematics Tour на 31 август на стадион „Васил Левски“. 

Радио и телевизия CITY се затвърди като медията с най-атрактивните награди, които поднася на феновете си. Тази година любимото радио и телевизия връчи билет и възможност на почитетател да види на живо световната поп изпълнителка DUA LIPA в Берлин. Последователи на CITY станаха част от европейското турне на k-pop сензацията BTS в Париж преди по-малко от пет години. 

От днес всеки слушател и зрител на Радио и телевизия CITY има възможност да участва в играта за билет за двама и лична среща с ED SHEERAN – първият британски изпълнител, който получава наградата Gold BRIT Billion Award, с повече от 10 милиарда стриймвания само в Обединеното кралство. 

Как да участваш в играта:

Всеки ден в ефира на Радио и телевизия CITY  ще се излъчват песни на ED SHEERAN, за да се включиш в играта, трябва да се регистрираш във формата за участие по-долу като попълниш час и минути на излъчване на песента и да посочиш, къде е излъчена - по Радио CITY или CITY TV.  

Можеш да участваш неограничен брой пъти, като регистрираш всяка песен на ED SHEERAN, която чуеш в ефира на Радио и телевизия CITY.

Играта продължава до 12 август. Тогава ще обявим името на късметлията, който ще спечели 1 двоен билет + лична среща с ED SHEERAN и ще стане част от концерта му на 31 август в София. 

Повече подробности за играта ще намерите в официалния сайт – city.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram

 

Играта се провежда със съдействието на Орфей Мюзик

Прочетете още