Дара Екимова събира музикалния си свят в дебютен албум

Дара Екимова събира музикалния си свят в дебютен албум
19 Август 2024

След серия от номер 1 сингли, награди за „БГ Изпълнителка“ и „БГ Песен“ за 2023 г. и редица разпродадени концерти, Дара Екимова прави мечтаната крачка за всеки артист — дебютен албум. „Тази стая“ – така се казва предстоящата студийна колекция на изпълнителката, която излиза на 4 октомври.

Албумът ще включва цели 16 песни, сред които хитовете „Дишам“ и „Славата“, както и 14 чисто нови парчета, които Дара Екимова създава в студиата на „Вирджиния Рекърдс“ заедно с някои от най-талантливите български продуценти и автори. Обявяването на „Тази стая“ е придружено от аудио и видео премиерата на „Ако целувам за последно“ – нестандартен първи знак и въведение в проекта.

С „Ако целувам за последно“ открехвам вратата към най-вълнуващия момент в кариерата ми досега – появата на дебютния ми албум. Видеото към интрото е като мост между по-малкото ми аз и сегашното, като прегръдка във време-пространството. Знак е, че всичко ще бъде наред и се надявам повече хора да се открият в посланието.“, споделя изпълнителката.

Най-големите фенове и любители на музиката на Дара Екимова вече могат да поръчат „Тази стая“ предварително на винил и CD ТУК. Първите меломани, които заявят своето копие, ще получат специален достъп до предварителното преслушване на албума. Събитието ще се проведе на 27 септември в клуб „Строежа“, където гостите ще имат възможността да чуят всичките 16 песни от колекцията преди официалната ѝ премиера.

„Тази стая“ е албум излиза с медийната подкрепа на БГ Радио и радио и телевизия CITY.

Прочетете още