Enisa споделя новия сингъл „Whatcha Waiting For“

Enisa споделя новия сингъл „Whatcha Waiting For“
17 Ноември 2023

С диапазон, висок колкото Empire State Building, изпъстрен от мощен бруклински блус, базираната в Бруклин, певица и автор на песни Enisa празнува типичното звучене на своя любим, роден град Ню Йорк с новия поп химн „Whatcha Waiting For“, достъпен вече чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик.

„Направих „Whatcha Waiting For“ през 2021 г., в стая, изпълнена с енергия и увереност!“ казва Enisa. „За първи път рапирам в песен, което е ново за мен. Тъй като съм родена и израснала в Ню Йорк, по-специално в Бруклин, исках тази песен да има размах и енергия точно като моя град. Това е много оптимистична, нюйоркска песен, която е жизнена и енергична. В тази песен наистина се чувствам така: „Аз съм в топ 10, не трябва да ти казвам“ и нетърпеливита нюйоркчанка в мен наистина прозира в повтарящото се закачане „Whatcha waiting for?“, Whatcha whatcha waiting for?’ Моята цел е да направя песен, която не звучи като нищо, което се излъчва по радиото, и нещо много уникално и вярно за мен и да звучи като като хит, който пея и си представям как феновете на стадиона пеят заедно с мен. Настроения от Световната купа!“

„Whatcha Waiting For“ продължава грандиозната година на Enisa с издания, сред които скорошните сингли „What Would You Do“ и „Blame It On Me“, и двата придружени от официални визуализации, които могат да се похвалят с повече от 4 милиона комбинирани гледания в YouTube. Нещо повече, Enisa участва в две нови колаборации „Fool 4 U (Feat. Enisa)“ на Galantis & JVKE и „Never Knew Love (Feat. Enisa)“ на британския диджей/продуцент Riton.

Прочетете още