FINNEAS представи нов сингъл с видео и обяви албума "For Cryin' Out Loud!"

FINNEAS представи нов сингъл с видео и обяви албума
13 Август 2024

Многократният носител на награди Grammy и Oscar, автор на песни и продуцент FINNEAS се завръща с чисто нов сингъл и анонс на албума "For Cryin' Out Loud!". Вторият му самостоятелен студиен проект, който ще бъде издаден от Interscope Records на 4 октомври, се ражда от поредица студийни сесии на живо в Лос Анджелис, които събират в една стая някои от най-близките му приятели и колеги. Сингълът "For Cryin' Out Loud!" е придружен от официално музикално видео, създадено от известния сценарист и режисьор Isaac Ravishankara.

За разлика от дебютния си албум "OPTIMIST", който включва инструментали, написани и изпълнени единствено от FINNEAS, във "For Cryin' Out Loud!" той разширява творческите си хоризонти, отклонявайки се от манталитета на продуцент и преминавайки към класическа студийна/групова среда.

Успехът на колекцията "HIT ME HARD AND SOFT" на сестра му Billie Eilish го затвърди като един от най-награждаваните млади продуценти и автори на песни. По-рано тази година FINNEAS взе втория си Oscar за песента "What Was I Made For". Той прави и своя телевизионен дебют като автор на музика за предстоящия лимитиран сериал на Apple TV+ - "Disclaimer".

Прочетете още