Искрено и лично – Adele пред Oprah Winfrey

Искрено и лично – Adele пред Oprah Winfrey
17 Ноември 2021

Adele разказа за музиката, промените в личния си живот (развода, новата любов, драстичната промяна на външния ѝ вид) в обширно интервю с американската телевизионна водеща Oprah Winfrey за CBS. Разговорът-изповед предхождаше Adele One Night Only – концерт-представяне на новия ѝ албум "30". Петият студиен запис на певицата ще излезе официално този петък.

В разговора носителката на 15 награди Grammy разкри, че бракът ѝ със Simon Konecki се разпада, защото "просто не е била щастива". След развода си през 2018 година е имала "ужасяващи атаки на безпокойство", което я е накарало да започне тренировките си и хранителен режим, довел до отслабването ѝ с над 45 килограма.

Тя споделя, че все още обича Konecki, макар че не е влюбена в него. Той е бил най-стабилният човек в живота ѝ тя му е вярвала напълно. Буквално я е спасил в първите години на славата и ѝ е помогнал да не тръгне по пътя на саморазрушението. Двамата имат къщи един срещу друг в Лос Анджелис и продължават да поделят грижите за сина им.

Говорейки за новото си гадже Rich Paul, тя го определя като много умен и забавен и отбеляза, че това е първата ѝ връзка, в която се влюбва в себе си.

Пред Winfrey, Adele е откровена и за това как е била изоставена от баща си, когато е била на три годинки и как на среща в Уелс са се помирили, малко преди той да почине през май.

"Абсолютната липса на присъствие и никакво усилие от негова страна да ми бъде родител, много ме измъчваха, но най-накрая разбрах, че това е алкохолът. Той отне ми баща ми", казва разплакана тя.

По отношение на музиката изпълнителката споделя: "Не мисля, че като човек имам това, което притежава пеенето ми. Взимам го отнякъде, но и аз не знам как достигам до него." Попитана защо разкрива толкова много лична информация в текстовете си, Adele отговяря, че иска да успокои хората, които преминават през подобни преживявания. "Музиката ми помага в много ситуации и бих искала да направя същото за хората... да им напомня, че не са сами." Така е и с парчетата в новия албум, като пилотната балада "Easy On Me" е силно повлияна от развода ѝ.

Прочетете още