Jennifer Lopez лансира собствена модна линия обувки и чанти

Jennifer Lopez лансира собствена модна линия обувки и чанти
17 Февруари 2020

Певицата, актриса и продуцент Дженифър Лопес пуска своя колекция обувки и чанти. Това съобщи самата тя в профила си в социалната мрежа Instagram. Поп и латино звездата ще лансира модната марка JLO JENNIFER LOPEZ, а продуктите ѝ ще се продават ексклузивно и единствено в магазините и уебсайта на веригата DSW. Първите модели ще излезнат през пролетта. Колекцията ще предложи широк набор от стилове – обувки на висок ток, кецове и боти в ярки цветове, с животински принтове, с кристали и други детайли.

„От началото на кариерата си винаги съм искала да направя всичко – музика, филми и мода... Тази колекция символизира трите града, които са важна част от това, което съм: Ню Йорк, Лос Анджелис и Маями“, сподели в официално изявление 50-годишната Дженифър Лопес. „Предлагаме уличния стил от центъра на Ню Йорк, малко стар холивудски блясък и енергията, характерна за Маями“, казва тя и добавя: „Надявам се с тази колекцията хората да открият и представят различни свои страни, оставайки верни на своето автентично „аз“!“

Припомняме, Лопес вече има един бранд - J.Lo by Jennifer Lopez, основан през 2001-ва година. Сега обаче тя сякаш има по-лично отношение към моделите.

Прочетете още