Joel Corry с ремикс на хит сингъла на Tiësto и Tate McRae - „10:35“

Joel Corry с ремикс на хит сингъла на Tiësto и Tate McRae - „10:35“
24 Януари 2023

Платинено сертифицираната международна икона, носител на награда Grammy –  Tiësto и мултиплатинената певица и композитор Tate McRae привлякоха диджея и продуцент суперзвезда Joel Corry за ексклузивна нова версия на „10:35” –  световният хит сингъл, създаден съвместно в партньорство с новия супер луксозен курорт в Дубай – „Atlantis The Royal“. Ремиксът излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България.

Joel Corry издига вече готовия за клубовете сингъл до нови висоти. Той със сигурност ще се върти по дансингите в цял свят.

Oригиналната версия на „10:35“ беше придружена от поразителен концептуален видеоклип, което вече може да се похвали с над 10 милиона гледания в YouTube след премиерата си в края на миналата година. До момента парчето е събрало над 30 милиона стриймвания в САЩ и 137 милиона в световен мащаб във всички платформи, с над 17 милиона  през последната седмица. Хитовият сингъл се класира в Топ 50 на Spotify в над 15 територии, като едновременно с това се нареди на #2 в британското радио, #3 в германското радио и достигна нов връх, заемайки #12 в общата европейска еърплей класация.

Прочетете още