COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

Justin Bieber разказва за любовта и промяната в новия си албум "CHANGES"

Justin Bieber разказва за любовта и промяната в новия си албум
17 Февруари 2020

Носителят на Grammy, световната супер звезда Justin Bieber представи в петък (14-ти февруари) 5-ия си студиен албум "CHANGES", който е определян като футуристичен R&B/поп с трап-соул елементи и нови вокални композиции и хвърля поглед върху живота му през последните няколко години. Албумът излиза у нас с медийната подкрепа на City Radio & TV и е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи, както и на стандартно CD и лимитаран CD box с ексклузивни постери тук

Снимка: Animato Music / Universal Music Group

В синхрон с премиерата на документалната поредица на YouTube, "Justin Bieber: Seasons", изпълнителят отново се качи на вълната на популярността и започна да доминира в чартовете. Той се записа в световната радио история, когато новият му сингъл "Yummy" регистрира най-голям брой включвания на трак на артист в плейлисти в дебютната си седмица. Към днешна дата сингълът е стриймван над 300 млн. пъти в световен мащаб, а малко преди премиерата на "CHANGES" Bieber представи и съвместното си парче с рапъра Quavo - "Intentions", което е придружено от оригинално видео със социално послание. Видеото излезе в 2 версии – дълга и кратка.

Прочетете още