Концертите „Целуни ме“ на Любо Киров са в Топ 3 на най-продаваните събития на БГ изпълнители

Концертите „Целуни ме“ на Любо Киров са в Топ 3 на най-продаваните събития на БГ изпълнители
4 Август 2022

Концертите „Целуни ме“ на Любо Киров са в Топ 3 на най-продаваните събития на български изпълнители. Това показва класацията в една от популярните платформи за продажба на билети Eventim. Другите родни изпълнители, които допълват челните три места, са Лили Иванова и „Ку-Ку Бенд“.

Над 10 000 души ще гледат концертите на Любо Киров само с предварително разпродадени билети във Варна, Бургас, Пловдив и София. Местата за финала на турнето, който ще бъде на 4 ноември в зала 1 на НДК, вече са изчерпани наполовина.

„Истинското признание за артиста и за реалния интерес към него идва от това колко души вижда пред себе си, когато излезе на сцената“, коментира Любо Киров.

Той стартира ударно турнето си „Целуни ме“ с концерт в препълнения Летен театър във Варна на 21 юли. Последва Бургас на 3 август - отново предварително разпродадено събитие. Следващата дата е в Пловдив на 9 август, а билетите за Античния театър бяха изчерпани седмици по-рано.

Турнето на Любо Киров носи името на новия му албум „Целуни ме“, който беше представен през април. Специални гости на концертите са ALMA, Михаела Маринова, Поли Генова и Стенли.

Годината е изключително силна творчески за Любо Киров. През май тази година беше първият му мащабен концерт на сцената на легендарната британска зала Troxy в Лондон в присъствието на над 2000 души. В края на 2021 година пък Любо Киров направи музикално шоу на световно ниво в пълната зала „Арена Армеец“ в София.

БИЛЕТИ:

София, зала 1 на НДК, 4 ноември: https://bit.ly/3FbiMOj

Прочетете още