Lana Del Rey блести като холивудска звезда в новото си видео

Lana Del Rey блести като холивудска звезда в новото си видео
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG
15 Май 2023

Lana Del Rey отвежда феновете си зад кулисите и се превъплъщава в любими кино икони в официалното видео към песента ѝ с Jon Batiste - "Candy Necklace". Парчето е четвъртият сингъл от нейния девети студиен албум "Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd", чиято премиера бе през март. Видеоклипът с класически холивудски блясък, режисиран от Rich Lee, е заснет в Лос Анджелис и е епична 10-минутна продукция, в която се споменават звезди като Marilyn Monroe, Elizabeth Short, актрисата известна още като The Black Dahlia.

С "Candy Necklace" Del Rey поглежда към музикалното си минало и дебюта ѝ "Born to Die" от 2012 г. и "Ultraviolence", които ясно показаха, че нейният музикален път е различен от на всички останали.

Lana ще бъде хедлайнер на фестивалите Lollapalooza в Чикаго и Outside Lands в Сан Франциско този август, както и на All Things Go в Колумбия, Мериленд. В Обединеното кралство Lana бе обявена за последният изпълнител на десетата годишнина на лондонския фестивал American Express presents BST Hyde Park.

Прочетете още