Madonna ще завърши турнето си с безплатен концерт на плажа Копакабана

Madonna ще завърши турнето си с безплатен концерт на плажа Копакабана
1 Април 2024

Madonna ще изнесе безплатно шоу на знаменития плаж Копакабана в Рио де Жанейро на 4 май, за да отбележи края на турнето си, предават АФП и БТА. Това ще бъде нейният "незабравим концерт на една от най-красивите сцени в света", се казва в изявление, публикувано на уебсайта на Кралицата на попа. Според нея това ще бъде "най-големият концерт досега".

С тази изява 65-годишната звезда се завръща в Бразилия, където последно беше през 2012 г. Това грандиозно шоу ще бъде единственият ѝ концерт в Южна Америка в рамките на турнето Celebration, с което тя отбелязва 40 години от началото на кариерата си. Това ще е единственият безплатен концерт в рамките на гастрола, чиято цел е певицата да благодари на бразилските си фенове, се посочва в съобщението.

На пресконференция организаторите обясниха, че този концерт ще изисква подобна логистика като традиционното новогодишно шоу с фойерверки, което се провежда на плажа Копакабана и привлича поне един милион души всяка година.

Седемкратната носителка на Grammy в момента изнася концерти в Северна Америка, последният от които е на 26 април, преди да "взриви" Рио де Жанейро.

Прочетете още