Maroon 5 с нов сингъл и видео - "Lost"

Maroon 5 с нов сингъл и видео -
14 Юни 2021

Maroon 5 представят новия си сингъл "Lost" - част от дългоочаквания им седми студиен албум "Jordi". Групата изпълни за първи път песента в The Late Show with Stephen Colbert, а в официалното видео към нея участва и съпругата на вокалиста Adam Levine – световноизвестният модел Behati Prinsloo, която влиза в ролята на пленителна русалка.

Албумът "Jordi" е посветен на Jordan Feldstein – дългогодишен приятел на Levine и бивш мениджър на Maroon 5, починал внезапно през 2017, малко преди издаването на студийния проект "Red Blue Pills".

"Този албум е кръстен на нашия мениджър. Изградихме тази група заедно. Част от мен винаги ще липсва. Загубата е трагична и все още търся начините да се справя с нея. Всичко, което мога да направя е да го държа в сърцето си и да го почетa по най-добрия начин за мен. Липсва ми всеки ден и съм щастлив, че името му ще остане в историята на групата. Обичаме те, Jordi." – сподели Adam в пост в Instagram.

Maroon 5 почетоха Feldstein и в сингъла "Memories", който също е част от албума, но под формата на ремикс, с участието на рапъра YG и покойния Nipsey Hussle.

Прочетете още