Maroon 5 се завърнаха – Чуйте новата им емоционална песен "Middle Ground"

Maroon 5 се завърнаха – Чуйте новата им емоционална песен
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG
19 Май 2023

Днес Maroon 5 пуснаха първия си нов сингъл от 2021г. насам, озаглавен "Middle Ground". Красиво изпълнена на акустична китара, песента обединява посланията за човешката крехкост и топлота като се връща към непринудения дух на дебютния албум на групата от 2002 г. Songs About Jane. Четири дни след премиерата, на 23-ти май,  Maroon 5 ще се качат на сцената на The Voice по време на финалния епизод на сезона на шоуто за първото си изпълнение на живо на "Middle Ground". Парчето ще бъде представено на публиката заедно с официалния видеоклип, режисиран от David Dobkin.

Наскоро Maroon 5 приключиха първата серия от концерти, с които откриха резиденцията си в Лас Вегас, M5LV. Преди да се завърнат в Dolby Live! в Park MGM през юли 2023 г. Adam Levine, Jesse Carmichael, James Valentine и Matt Flynn ще обиколят Европа и Великобритания с турне по повод последния си албум JORDI. Maroon 5 ще прекарат почти месец в Европа, започвайки с шоу в красивата столица на Португалия, Лисабон, на 13 юни. По време на тура бандата ще зарадва тълпите от фенове с изпълнения на фестивалите Prague Rocks, Tinderbox в Дания и Main Square Festival във Франция, преди да триумфира в лондонската арена O2.

Maroon 5 се открояват не само като един от най-устойчивите изпълнители в поп музиката, но и като една от най-влиятелните банди на 21-ви век. От издаването на прочутия си дебютен албум Songs About Jane до днес групата от Лос Анджелис има три награди GRAMMY, над 20 милиарда стрийма в Spotify и именно те са първият артист, достигнал над 3 милиарда гледания на музикален видеоклип в YouTube. Отличията на Maroon 5 включват най-много песни в Топ 10, най-много #1 сингли в HOT 100 и класацията Топ 40 от дует или група през този век. В началото на 2023 г. "Moves Like Jagger" бе обявена за най-изтегляната песен за всички времена.

Прочетете още