Noa Kirel с нов сингъл и видео - „Gone“

Noa Kirel с нов сингъл и видео - „Gone“
Снимка: Stanislaw Prokopczuk
19 Януари 2023

Глобалната поп сензация Noa Kirel се завръща с новия си сингъл „Gone“, продуциран и написан от Monsters & Strangerz (Katy Perry, Camila Cabello, Rihanna) съвместно с Michael Pollack (Justin Bieber, Lizzo) и Casey Smith (Olivia Rodrigo, Jonas Brothers).

„Вълнувам се да споделя песен, с която се надявам да докосна много хора, преживели токсични връзки.“ – сподели Noa. „Това ме кара да се чувствам вдъхновена и се надявам да помогне на хората да открият пътя към своята независимост и свобода. Край на токсичните връзки и негативната енергия през 2023 г.!“

Гледайте официалния видеоклип, който демонстрира силната независимост на динамичната танцьорка:

Сингълът „Gone“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, следва други англоезични издания, включително хипнотичната „Thought About That“, както и завладяващата „Bad Little Thing“, която Noa изпълни на живо, откривайки 70-тото издание на „Мис Вселена“. С наелектризиращи изпълнения на живо, Noa е пяла на редица сцени в цял свят, като скорошните акценти включват разпродадено хедлайн стадионно шоу в парка Hayarkon в Тел Авив и впечатляващи сетове на Pride фестивали в Ню Йорк и Маями.

Прочетете още