Новите K-Pop сензации RIIZE с албум, ново видео и турне

Новите K-Pop сензации RIIZE с албум, ново видео и турне
18 Юни 2024

Новоизгряващите K-Pop звезди RIIZE представят албума си „RIIZING - The 1st Mini Album“. Записът обединява 7 издадени песни и 1 чисто нова, готова тъкмо за лятото. А феновете на визуализациите могат да открият различни комбинации от аранжименти и хореография с SHOTARO & SUNGCHAN и WONBIN & ANTON. RIIZE е истинска фабрика за хитове! Последният пример за това е новият им сингъл „Boom Boom Bass“, следващ запомнящото се парче „Impossible“, което излезе преди 2 месеца.

По време на пресконференция, проведена наскоро в Blue Square Mastercard Hall в Сеул, Южна Корея по повод новия албум, членовете на RIIZE споделят стремежа си да се покажат в по-различна светлина в сравнение с предишните си изяви. „Ако с дебютния ни сингъл миналата година спечелихме наградата за новаци, можете да очаквате да ни видите да растем и да се усъвършенстваме още повече с този албум „RIIZING““ - казва Wonbin, сияещ от нетърпение. „Тогава демонстрирахме момчешкия си чар. Сега ще видите една по-зряла и уверена наша страна.“

Членовете на групата отделят малко време, за да си спомнят успешната изминала година и да изразят благодарности за това как дебютните им дейности и концерти са допринесли за тяхното израстване. „Благодарни сме, че от дебюта си досега имаме няколко музикални проекта, а да открехваме вратата към истинската ни същност за нашите фенове, е наше постоянно предизвикателство, но напълно си заслужава“, споделя Shotaro.

Следващата им мисия? Да продължат да се развиват и да показват подобрена версия на себе си в сравнение с миналото. Вече го правят - от месец май, когато започна и първото им световно турне „RIIZING DAY“ със стартова локация Сеул. Имат спирки в Мексико Сити, Лос Анджелис, Хонконг и други, преди да завършат грандиозно отново в Сеул през септември.

„RIIZING“ TRACKLIST:

Boom Boom Bass

Siren

Impossible

9 Days

Honestly

One Kiss

Talk Saxy

Love 119

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Прочетете още