Ново издание на компилацията с топ хитовете от ефира на CITY RADIO & TV - Super Dance Hits, Vol. 4

Ново издание на компилацията с топ хитовете от ефира на CITY RADIO & TV - Super Dance Hits, Vol. 4
4 Септември 2020

Super Dance Hits, Vol. 4” е новото издание на супер успешната музикална компилация със световни и БГ хитове, която излиза у нас на CD от Анимато Мюзик! Четвъртото издание на “Super Dance Hits” включва 18 от най-големите хитове от ефира на радио и телевизия City през последните няколко месеца, които са част от каталозите на световните музикални лидери Universal Music, Sony Music, руския #1 лейбъл Effective Records, румънските компании Global Records и Thrace Music. Албумът е наличен в MusicMall.bg ТУК Powered by City Radio & TV

В компилацията влизат и 4 от най-популярните парчета на БГ изпълнители за 2020-та година от каталога на Вирджиния Рекърдс: хита на супер успешната момичешка група 4Magic – “Вселена”, който 17 последователни седмици се задържа под #1 в националната класация за най-излъчвани песни в радио и ТВ ефира (Top 100 Airplay Chart); парчето “Ella Ella” на поп звездата DARA, създадено по време на Sofia Songwriting Camp в екип с един от продуцентите на Кайли Миноуг, Род Стюард и Джейсън Деруло; третият сингъл “Out of Control” на младата изпълнителка ALMA, която грабна статуетка за БГ дебют на Годишните музикални награди на БГ Радио 2020; хит сингъла “Само теб” от дебютния албум “Стъпка напред” на супер талантливата Михаела Маринова, английската версия на който завладя няколко чужди големи територии.

Силен старт на “Super Dance Hits, Vol. 4” поставя поп звездата Justin Bieber с дебютния сингъл “Yummy” от последния му хитов албум “Changes”. Песента завладя радио и ТВ ефира у нас и прекара 9 последователни седмици в ТОП 10 на националната ни класация. След него идва ред на петкратната носителка на ГРАМИ 2020 – Billie Eilish с лиричното й парче “everything I wanted”, което пък се задържа 11 последователни седмици в ТОП 10 на най-излъчваните песни в радио и ТВ у нас.

Най-големият пробив у нас на водещия руски лейбъл Effective Records идва с ремикса на Imanbek към парчето “Roses” на рапъра Saint Jhn. Парчето взриви дигиталните платформи и е на най-висока ротация в БГ ефира от месец ноември 2019 г., като продължава да държи позиции. Към днешна дата сингълът е #9 в националната ни класация, #5 в Billboard Hot 100, #3 в Spotify Top 200 Bulgaria.

Още един от най-запомнящите се хитове на годината също е на Effective Records – “Beverly Hills” на руската #1 изпълнителка Zivert, която направи своя дебют у нас с песента “Life”. “Beverly Hills” е и едно от най-дълго задържалите се в ТОП 10 на нациoналната ни класация парчета през последните няколко месеца – 19 последоватлени седмици.

Италианският изпълнител Mahmood, който през 2019 г. спечели 1-ва награда на престижния музикален фестивал Сан Ремо и представи страната си на песенния конкурс Евровизия с песента “Soldi”, участва в компилацията със следващия си хит сингъл – “Barrio”.

Заслужено място в “Super Dance Hits, Vol. 4” заема и регетон звездата Sean Paul в компанията на поп изпълнителката Tove Lo със съвместното им супер успешно парче “Calling On Me”. У нас песента оглавяваше седмици наред класацията на Shazam и превзе ефира на радио и телевизия City.

Новата звезда Doja Cat доказа мястото си на световната музикална сцена със сингъла “Say So”, с който американската хип-хоп изпълнителка направи пробив и у нас и директно влезе в ТОП 10 на класацията за най-излъчвани песни в радио и ТВ ефира.

Изпълнителят от българско-руски произход Кристиан Костов, който стартира музикалната си кариера от България с участието си в XFactor, вече гради световна кариера като артист на Universal Music Group. Първият му сингъл под шапката на водещата световна музикална компания е “Honest”, включен в траклиста на “Super Dance Hits, Vol. 4”.

Световноизвестният DJ Kygo пък се нарежда в списъка с хитове с ремикс версията си на песента “Higher Love” в изпълнение на изключителната и незабравима музикална икона Whitney Houston.

Многократната носителка на Grammy, новата звезда на фламенко музиката ROSALÍA за първи път присъства в компилацията “Super Dance Hits” с един от големите си хитове – “DI MI NOMBRE”.

Силно румънско присъствие осигуряват звездите на Global Records – Faydee и Antonia, със съвместното си парче “Trika Trika”, и GINO MANZOTTI и MAXX с парчето “Arabian Story”, както и популярните имена от семейството на Thrace Music – румънският #1 продуцент Monoir, който е създател на редица БГ хитове, и JUNATEK с общия си проект “Marrakech”.

Акцент в “Super Dance Hits, Vol. 4” е и фолклорният проект на музикалния продуцент SIEL, “Ripni Kalinke”, с мотив от оригиналната народна песен. Вдъхновява го не само мелодията ѝ, но и историята на песента - текстът е силно послание за живот и за това, че чрез музиката, дори в най-трудните времена, хората могат да се обединят и да живеят.

Прочетете още