Ofenbach с изпълнение на церемонията по закриването на Параолимпийските игри в Париж

Ofenbach с изпълнение на церемонията по закриването на Параолимпийските игри в Париж
9 Септември 2024

В неделя, 8 септември, на “Stade de France” в Париж се проведе церемонията по закриването на Параолимпийските игри 2024 г. Френското електронно дуо беше в светлината на прожекторите с огромен B2B DJ сет, включващ 24 изпълнители с „френско звучене“. Ofenbach се изявяват редом до Jean-Michel Jarre, Martin Solveig, Kavinsky, Kiddy Smile.

„Толкова е вълнуващо да видим всички тези изпълнители, събрани около толкова красив проект. Какво страхотно време за сцената на електронната музика!“ - Ofenbach

Церемонията по закриването на Параолимпийските игри в Париж през 2024 г. беше излъчена в цял свят, с покритие в повече от 225 държави, с над 300 милиона телевизионни зрители. Тези игри бяха най-широко излъчваните параолимпийски игри досега, надминавайки предишни издания в Токио 2020 и Рио 2016.

Родени и израснали в Париж, Ofenbach вече са участвали в празненствата на Париж през 2024 г., носейки олимпийския огън и имайки изпълнение при пристигането на концерта с огъня, това лято. За церемонията по закриването те изпълниха огромния си хит "Be Mine". Песента е издадена през 2016 г. и е един от най-големите златни хитове на групата.

Прочетете още