Поли Генова с премиера на „Na Na“

Поли Генова с премиера на „Na Na“
25 Ноември 2021

Поли Генова, една от най-успешните и обичани родни изпълнителки, представи новата си песен „Na Na“. С нея изпълнителката изпраща една изключително успешна година както в професионален, така и в личен план - на 23 ноември тя роди второто си дете - Леа Ка̀трин Джоузеф Шардон.

Поради напредналата си бременност към момента на заснемането, видеоклипът към „Na Na“ е първият на Поли, в който тя не взема участие. Хореографията във видеото е представена от двама танцьори и е дело на професионалния хореограф Милен Данков. Този път Поли се доверява на креативността му не само за танците, но и за режисурата на видеоклипа, който е заснет във високотехнологичен офис на международна компания. Въпреки невъзможността си да вземе пряко участие в снимките, изпълнителката присъства по време на реализирането на целия проект и работи до последно по него. Ето го:

2021 г. беше изключително успешна за Поли Генова. Изпълнителката подари на феновете си цели 3 страхотни концерта. След супер успеха на първия самостоятелен концерт #1 в Античния театър в Пловдив, тя продължи да изненадва публиката, като превърна събитието в мини турне. След първата дата тя добави още две – в Созопол и София. В уникалния шоу спектакъл на Поли, специално участие като гост-изпълнители взеха нейните колеги и приятели Владимир Ампов-Графа, Косьо Цеков от ФСБ, израелецът Барак Битон, с който изпълнителката има дует в последния си албум „Твоя“, както и Любо Киров, с когото Поли представи първия си дует на сцената на Античния театър. През 2021 г. Поли се превърна и в „Изпълнителка на годината“, след като пусна хитовете „Last Night“, превърнала се в най-слушана песен в родния ефир, и сингълът ѝ „No more“ като вече се готви за още по-успешни проекти през следващата година.

 

Прочетете още