Rag'n'Bone Man и P!nk ще пеят на британските музикални награди

Rag'n'Bone Man и P!nk ще пеят на британските музикални награди
28 Април 2021

Rag'n'Bone Man и P!nk ще участват в тазгодишните BRIT Awards на 11 май. Това ще е първата мащабна музикална проява на закрито с публика на живо след излизането на Великобритания от локдауна. Двамата ще бъдат в компанията на Lewisham and Greenwich NHS и ще представят на зрителите лайв изпълнение на дуета си "Anywhere Away From Here". Песента ще бъде част от предстоящия нов албум на британския баритон "Life By Misadventure", който излиза на 7 май, и е вдъхновена от чувството на несигурност в заобикалящата ни среда и обкръжение. По време на британските музикални награди, Rag'n'Bone Man ще се появи на място в The O2 Арена в Лондон, а P!nk ще демонстрира таланта си виртуално, отвъд Океана.

"Присъствието на хора на тази специална вечер ме кара наистина да се вълнувам и за предстоящи турнета.", заяви изпълнителят на хита "Human".

Припомняме, че организаторите на BRIT обявиха, че в знак на благодарност за тяхната невероятна работа насред глобалната пандемия, 2500 билета за шоуто ще отидат при хора, които са били на първа линия.

Прочетете още