Sam Smith с нова версия на платинения си сингъл "Like I Can" в дует с Aitana

Sam Smith с нова версия на платинения си сингъл
12 Август 2024

Sam Smith продължава да празнува 10-годишнината на дебютния си албум с ново изпълнение на платинения си сингъл "Like I Can". Към Sam се присъединява испанската поп звезда Aitana за специална версия на хита, която e посветена на испанските му фенове.

"Винаги съм бил очарован от отдадеността, която моята испанска публика ми показва и исках да направя нова версия на "Like I Can", специално за нея. И двамата с Aitana свирихме на един и същи фестивал тази година в Мексико и макар че не успях да видя нейното шоу, чух всичко за него и се свързах с нея, за да разбера дали би се заинтересувала да участва в проекта! Благодарен съм, че една от водещите нови звезди на това поколение даде такова невероятно изпълнение на песента, и нямам търпение моите испански почитатели да я чуят".

Издаден през 2014 г. "In the Lonely Hour" е дебютът на Sam Smith в музикалната индустрия и е първият от многото невероятни етапи и глобални успехи, които той постига по време на своята изключителна кариера. Спечелилият награди Grammy и вече 6 пъти сертифициран като платинен от RIAA албум се превръща в най-продавания дебютен проект на десетилетието.

Прочетете още