Shakira се обединява с групата Fuerza Regida за песента "El Jefe"

Shakira се обединява с групата Fuerza Regida за песента
21 Септември 2023

Каквото и да кажем за Shakira ще е малко. Тя има над 95 милиона продадени албума в международен мащаб и е носителка на множество отличия, сред които три награди GRAMMY, дванадесет латино GRAMMY, както и статуетки от World Music Awards, American Music Awards и Billboard Music Awards. Днес тя ни представя новата си песен "El Jefe" с групата Fuerza Regida (вокалиста Jesús Ortiz Paz "JOP", Samuel Jaimez на рекинто, Khrystian Ramos на китара и José García на туба).  

Fuerza Regida постигна първите си хитове с албума "En Vivo Puros Corridos" от 2018 г. Музикантите не се поддават на културните бариери и продължават да създават градска мексиканска музика, която се харесва от различни аудитории и националности.

Shakira е най-гледаната жена изпълнител и един от 5-те най-популярни артисти за всички времена в YouTube с над 28 милиарда гледания, както и най-стриймваната латиноамериканска певица в Spotify. Последният ѝ албум на "El Dorado" зае първо място в iTunes в 37 държави, спечели наградата за "най-добър поп вокален албум" на латиноамериканските награди GRAMMY 2017 и за "най-добър латино поп албум" на церемонията през 2018. Сингълът ѝ "Monotonía" с участието на Ozuna счупи няколко рекорда, превръщайки се в най-големия дебют на испаноезична песен за 2022 г., най-големия солов женски дебют в YouTube и най-силния сингъл в кариерата ѝ.

Прочетете още