Shakira се завръща в света на футбола

Shakira се завръща в света на футбола
10 Юли 2024

­­­­­­Shakira е музикална икона и в света на спорта. Колумбийската изпълнителка e оглавявала полувремето на най-големите спортни събития в света като Super Bowl и FIFA World Cup. Този път тя ще развълнува над 54 000 фенове на финала на CONMEBOL (Южноамериканска футболна конфедерация) Copa América 2024, който е насрочен за неделя, 14 юли, на стадион „Hard Rock“ в Маями, Флорида. CONMEBOL потвърди, че носителката на награди Grammy и Latin Grammy ще изнесе концерт за първи път в историята на Copa América - най-старият турнир за национални отбори в света.

„Песните на Shakira се пеят и танцуват във всяко кътче на планетата, превръщайки музиката ѝ в глобален феномен. Сигурни сме, че нейното изпълнение на Copa América 2024 ще подсили посланието за здравословна страст чрез спорта“, заяви Alejandro Domínguez, президент на конфедерацията.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

След успеха на новия си албум „Las Mujeres Ya No Lloran“, една от най-стриймваните музикални колекции през 2024г., Shakira започва дългоочакваното си световно турне на 2 ноември в Калифорния.

Прочетете още