София посреща кралете на Tomorrowland Dimitri Vegas & Like Mike

София посреща кралете на Tomorrowland Dimitri Vegas & Like Mike
21 Февруари 2024

Властелините на най-големия фестивал за електронна музика Tomorrowland и двукратни номер 1 диджеи в света Dimitri Vegas & Like Mike застават зад пулта на 29 юни 2024 на Арена София, Столичен Колодрум. Smash The House сетът на белгийските диджеи е част от серията концерти на Fest Team Sofia Solid. Билети за софийския гиг на мултиплатинените артисти можете да намерите в мрежата на ticketstation.bg и eventim.bg.

Dimitri Vegas & Like Mike два пъти печелят най-престижната награда в света на електронната музика в класацията на Top 100 DJ Magazine – през 2015 и 2019 година и неизменно са в нейния Топ 5. Белгийските братя с гръцки произход, които си печелят прозвището „кралете на Tomorrowland”, са резиденти на Ushuaia Ibiza – един от най-популярните клубове в света и са едни от най-любимите съвременни EDM диджеи и на българската публика. Доминирането на пионерското дуо на световната сцена за електронна музика не се случва изведнъж – енергичните им изпълнения на живо, придружени от впечатляващи визуални ефекти, ги превръщат в суперзвезди постепенно. Братята сега владеят световната сцена с безбройни хедлайнерски изпълнения за фестивали като EDC Las Vegas, EXIT festival, Parookaville, UNTOLD, Sensation и Creamfields. Освен това, сетовете на Dimitri Vegas & Like Mike често стават част и от сцените, които обикновено са запазени за поп и рок звезди, като сред тях са финалът на Шампионската лига на УЕФА в Мадрид и Lollapalooza South America.

С повече от 13 милиона харесвания във Facebook, над 2,9 милиона последователи в X, 4,2 милиона фенове в Instagram, както и над 1,1 милиарда гледания в YouTube и 12,9 милиона месечни слушатели в Spotify, феноменът Dimitri Vegas & Like Mike е история, която продължава да се развива.

Билетите за шоуто на Dimitri Vegas & Like Mike са в продажба в мрежите на ticketstation.bg и eventim.bg. Събитието във фейсбук е тук.

Предстоящите за 2024 концерти и новини за събитията в портфолиото на Fest Team можете да намерите на: festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи с най-актуална информация.

Прочетете още