COVID 19

Във връзка с извънредната ситуация и препоръките на Министерство на здравеопазването за спиране разпространението на COVID-19, ограничаваме достъпа на външни лица до нашия офис. Получаването на спечелените от игри награди ще се извършва с куриер до отпадане на наложените мерки.
Най-добрият начин да защитите вас и вашето семейство от COVID-19 е да сте спокойни и да спазвате наложените мерки.

The Weeknd с нов сингъл и видео - "In Your Eyes"

The Weeknd с нов сингъл и видео -
24 Март 2020

Канадската R&B звезда The Weeknd представя новия сингъл и видеото “In Your Eyes”, част от нетърпеливо чакания от феновете му 5-ти си студиен албум – “After Hours”, който излезе на музикалния пазар преди броени дни (20-ти март). Това е първият албум на The Weeknd от 4 години насам, след хитовия проект от 2016 г. – “Starboy”. Още в първите 24 часа след премиерата си новият албум постигна впечатляващи резултати в дигиталните платформи. В Apple Music той е поръчан милиони пъти, а в стрийминг платформата Spotify цифрите са изумителни. В деня на премиерата на албума всички 14 парчета от него са генерирали над 59,06 млн. стрийма. В резултат на това, в същия ден “After Hours” се изкачва до #7 в Top 10 и до #10 в Top 15 в списъка с най-стриймвани тракове глобално за деня в платформата.

Kлипът към парчето “In Your Eyes” пък излезе пред броени часове и само за това кратко време скандалното видео превзе онлайн пространството като вече е гледано над 3 млн. пъти в YouTube и е сред най-бързо набиращите популярност нови видео проекти. Ето го:

Прочетете още