Tiësto анонсира албума „Drive“ и сподели парти химна „All Nighter“

Tiësto анонсира албума „Drive“ и сподели парти химна „All Nighter“
13 Март 2023

Tiësto обяви издаването на своя дългоочакван нов албум „Drive“, който пристига навсякъде чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик на 21 април и е предшестван от премиерата на сингъла „All Nighter“.

Tiësto е подготвил ексклузивна визуализация за предварителното слушане на своя албум, което ще се проведе в Лос Анджелис на 22 март. Това ще бъде първото по рода си 3D изживяване – и той дава възможност на феновете си да присъстват!

„Drive“ демонстрира елегантния и чувствен звук, който се превърна в подписа на Tiësto. Наречен така, заради вечния импулс на неговото творческо призвание и физическо движение, както и работата му, която продължава да вдъхновява. Албумът включва и такива многомилионни стрийминг хитове в световен мащаб като: ”The Business”, “Don’t Be Shy (With Karol G)”, “The Motto (With Ava Max)”, “Hot In It (With Charli XCX)” и “10:35 (With Tate McRae)”, които заедно имат комбинация от 3,5 милиарда стриймвания. Визуалният компонент на албума отдава почит на дългогодишният му интерес към състезанията във Формула 1, като това изкуство е вдъхновено от Monaco Grand Prix през 2004 г., където диамант на стойност 430 000 долара, прикрепен към предната част на състезателна кола, изчезна завинаги – история, която задава тона на албума изтънчен блясък и интрига.

Прочетете още