Tom Walker се завръща със "Something Beautiful" feat. Masked Wolf

Tom Walker се завръща със
8 Октомври 2021

Британският инди поп артист и носител на награда BRIT за най-добър изгряващ изпълнител за 2019 година, Tom Walker се завръща след 2 години затишие със "Something Beautiful" - вълнуваща колаборация с австралийския рапър Masked Wolf, който разбива класациите. Песента е смесица от акустична китара и трап бийт, а авторите са Tom, Masked Wolf и Steve Mac, който също така е и продуцент на парчето.

"Вече работех върху песента, когато чух 'Astronaut In The Ocean' и попитах Masked Wolf дали може да се включи. Той изпрати стих след няколко часа и това беше липсващата част в песента. Обикалях къщата с различни стихове, но никога не намирах правилния. С Masked Wolf песента просто проработи! В нея става въпрос за това да си супер благодарен за това, което имаш. За намирането на 'нещо красиво' в тъмните времена." - споделя Tom Walker. 

Masked Wolf добавя: "Когато чух песента, си помислих какво, за Бога, е това?! Имаше толкова много емоции, че настръхнах - трябваше веднага да се включа. Чувствах, че имам връзка с текстовете на Том, защото обичам да говоря за емоции и важни теми."

Tom Walker, чиито стриймове в световен мащаб са преминали два милиарда, е най-продаваният артист от Великобритания за 2019 г., а сега работи върху нов материал. Очаквайте нов албум догодина!

Прочетете още