Вижте първия официален трейлър на "Аватар: Природата на водата"

Вижте първия официален трейлър на
11 Май 2022

Излезе първият трейлър на дългоочакваната продукция "Аватар: Природата на водата" ("Avatar: The Way of Water") на знаменития кинорежисьор Джеймс Камерън. Официалните кадри, които представят лентата бяха показани пред избрана публика по-рано – на изложението CinemaCon в Лас Вегас в края на април, а вчера бе премиерата им в интернет. Те разбира се, ни потапят отново в магията на планетата Пандора:

Припомняме, "Аватар" беше пуснат по екраните през 2009 г. и се превърна в истински феномен. При бюджет 237 милиона долара лентата донесе 2,8 милиарда долара приходи в боксофиса и успя да се превърне в най-касовия филм историята на киното. Държа този рекорд цели 10 години (2009-2019), когато бе задминат от "Отмъстителите:Краят".

Филмът "Аватар: Природата на водата" се предвижда да бъде пуснат в киносалоните през декември, но все още няма точна дата за премиерата му. След това се очаква да бъдат реализирани още три нови епизода като всяка част ще бъде независима от останалите и ще има собствен сюжет, но взети заедно ще представляват "една още по-голяма епична сага", обясни по-рано продуцентът Джон Ландау.

Прочетете още