Бъди звездата на бала с Радио Сити и Maniac!

Баловете наближават, а все още нямаш костюм?

Радио Сити ти дава възможност да спечелиш абитуриентски костюм, риза и аксесоари.

Как ? Влез във Фейсбук страницата на Радио и Телевизия Сити и отговори правилно на въпроса ! В края на седмицата един от всички участвали печели!

Бъди звездата с костюм от MANIAC.

„Маниак” ООД е производител на мъжки костюми от 1996г. 

Фирмата е специализирана в производството на мъжка конфекция и вратовръзки. Изработват се над 30 модела на костюми, подходящи за абитуриенти, младоженци и официално облекло.

Марката „Maniac” е с наложено име за качество в мъжкото официално облекло, като доказателство за това са редовните клиенти на фирмата и множеството награди.

През последните години дефинициите за мъжко бизнес облекло все повече се разширяват, строгите правила се разчупват, и тъй като работата често е свързана със социалния живот на мъжете, напълно логично е от работно облекло костюмът да еволюира в перфектния вариант за вечерен сет, който да е толкова разчупен, че дори и жените да завидят на кройката, цвета или щампата, която е по него. Единственото изискване, което обаче не се е променило до сега във времето е, че мъж трябва да изглежда стилно и елегантно винаги и навсякъде.

За това и всяка година се разработват нови колекции като фирмата  се стреми да показва на българския пазар новостите от световната мода.

Няма нищо по-представително от мъж, облечен в костюм, който сякаш е излят по него и обратно. „Маниак” ООД е една от малкото фирми, която разработва модели по поръчка и размер на клиента, и със специални допълнения и елементи, с които ще изглеждате модерни и стилни

Победители: 

10.06. - Никола Василев

11.06. - Цветослава Георгиева

12.06. - Цветелин Христов

15.06. - Илияна Цветанова

16.06. - Голямата награда печели Десислава Желева