"Как променихме България!" Игра на CITY и Министерство на регионалното развитие и благоустройството

Радио и телевизия CITY и Министерство на регионалното развитие и благоустройството продължават да показват развитието и промените на ключови места в много градове на България. Покажете на всички красотата на вашия град, споделете най- интересните кътчета от него, обновени с европейски инвестиции.

Всяка седмица в периода на играта във фейсбук страницата на CITY ще намериш пост със снимка на облагородено пространство в някои български град. За да участваш за награда, трябва да отговориш на въпроса под постаПознай забележителностите на снимките от различни градове на България и  може да спечелиш страхотни награди.

"Как променихме България!" кампания на Радио и Телвизия CITY и Министерство на регионалното развитие и благоустройството.

Една продукция, финансирана със средства на Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.”

Официални правила

05.04.2020 - 09.04.2020

Тази седмица ви представихме снимки от Община Пловдив – те са от емблематичните „пеещи фонтани“ и от детска площадка в парк „Цар Симеоновата градина“, един от символите на град Пловдив, обновяван по проекти по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.”

Печеливши: 

Моника Атанасова - Пловдив

Лиляна Тошкова - София 

12.04.2020 - 16.04.2020

Тази седмица ви представихме снимки от:

Варна – снимките са част от приключилия проекта за „Естетизация и модернизация на градската среда във Варна“. Те показват обновените пространства в район „Аспарухово, реконструираната ул. „Мара Тасева” с изградени пешеходни пасарелки, детски площадки, зони за отдих, атракциони, спортни площадки и велоалеи, благоустрояване на междублокови пространства в район „Владислав Варненчик“, Район „Одесос“ 1 и 2, район „Младост“, както и рехабилитация на улична мрежа, нови площадки за спорт и игра, кътове за отдих, паркова мебел, поливна система, растителност в Морската градина във Варна. 

Перник – снимките са от „Парк на предизвикателствата“, изграден по приключилия проект за „Подобряване на градска среда в град Перник“. Паркът е изграден на над 20 декара, със съоръжения за отдих и игра на деца и тинейджъри.

Татяна Петрова - Варна

Ваня Власева - Пловдив

19.04.2020 - 23.04.2020

Тази седмица ви представихме снимки от:

Бургас – снимките са от обновения „Приморски парк” в Морската градина на Бургас и Пасарелката на кръстовище „Трапезица“. Дейностите са изпълнени по проект „Осигуряване на балансирана градска среда в централна градска част, ж.к. „Възраждане“ и ж.р. „Меден рудник“ - етап І“ на община Бургас, който се реализира с финансиране от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020. 

Цветелин Христов - София

Мартин Грозев - Бургас