Слушай Радио CITY и спечели лаптоп!

Радио CITY щурмува радио ефира на България, точно преди 20 години, с най-новите и взривяващи хитове!

Вече 20 години Радио CITY е неизменна част от ежедневието на младите хора. Вече 20 години Радиото споделя със слушателите си вълнуващи партита, ваканции, пътувания и приключения.

Радио CITY празнува своя 20 годишен юбилей и раздава подаръци. Ако си фен на станция Номер 1 за нова и модерна музика в България, участвай в играта и може да спечелиш супер лаптоп от Ardes.bg и още награди. Условието е лесно: Всеки ден в ефира на Радио CITY ще звучи "специален сигнал за рождения ни ден". 

Щом го чуеш, влез на www.city.bg и попълни формата за регистрация.

На 22 Март 2021г. ще изтеглим един участник, който ще спечели супер лаптоп Acer TravelMate Spin B311R.

И това не е всичко - за 20 от нашите верни фенове ще има и утешителна награда - тениска с логото на CITY!

20 години Радио CITY - 20 години хитове до скъсване!

Научи повече за Acer TravelMate Spin B311R 

Ardes.bg е сред лидерите в сферата на информационните технологии и е специализирана в продажбата на потребителски продукти - лаптопи и настолни компютри, смартфони, компоненти, аксесоари и др. 
Компанията поддържа и актуализира разнообразието на своето портфолио – над 20 000 IT артикула, което да отговори на търсенето на съвременния потребител. То включва техника на водещи производители и обхваща широк диапазон – от гейминг продукти за игра и забавление, до специализирани, подходящи за дистанционна и работа в бизнес среда. В допълнение, Ardes.bg успешно развива и своите потребителски програми и утвърждава стандарта на предлагани услуги, за да гарантира спокойствие и надеждност на своите потребители в преживяването от закупената техника.
Ardes.bg разполага с търговски обекти със сервиз в градовете - Варна и София, франчайз партньори във Велико Търново и Перник, а скоро предстои да отвори своя нов обект и в Пловдив. Паралелно развива и надгражда своя специализиран сайт за електронна търговия www.ardes.bg, чийто старт е даден през 1999 г. 
Онлайн магазин за техника — Ardes.bg 

 

 

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК!