Спечели чаша и коледен бленд Starbucks.

Радио CITY и Starbucks ти дават възможност да спечелиш невероятни Коледни награди!

Влез в страницата на Радио CITY във Фейсбук, отговори на дневния въпрос и всеки ден някой ще спечели чаша и пакет от специалния Коледен бленд на Starbucks!

:

Световноизвестната марка Starbucks® приветства празничния дух в България със своя нов горещ шоколад със солен карамел. Комбинацията от мляко и мока, смесено с карамел и ванилов сироп, покрито със сметана и смес от кафява захар и морска сол създава експлозия от вкусове, които балансират чудесно.

Любимите на всички коледни класики Toffee Nut Latte и Gingerbread Latte се завръщат, носещи  наслада с всяка глътка. Оригиналното джинджифилено лате е напитка, която носи усещане за комфорт и топлина, благодарение на специална комбинация от подправки. За тези, които не могат да си представят Коледа без вкус на тофи и ядки, Starbucks предлага Toffee Nut Latte – уникална комбинация от мек вкус на карамел и ядки. Нещо повече, на тези много обичани латета можете да се насладите и в топъл и студен вариант.

Starbucks Christmas Blend кафе на зърна се предлага за първи път през 1984 г., и вече е истинска празнична традиция. Тазгодишният Коледен бленд включва отлежала Суматра, смесена с тъмно изпечени зърна от Папуа Нова Гвинея, Гватемала и Колумбия. С нотки на билки, подправки и шоколадов завършек, всяка глътка от това богато на вкус кафе е покана да усетите чудото и топлината на сезона. Заедно с този емблематичен бленд, марката представя и новия Starbucks Blonde Christmas Blend. Това е уникална комбинация от кафе зърна от Западна Ява и Папуа Нова Гвинея, носеща билкова, подобна на кленов сироп сладост, и кафе на зърна от Етиопия, за прилив на ярки цитрусови плодове и захаросани нюанси на смокиня. Кафето е леко изпечено, за да придаде дървесни нотки и гладък вкус с точното количество сезонни подправки.