Спечели елегантни награди от Радио Сити и Maniac!

В сезона на промоциите, Радио Сити и Maniac ти дават възможност да спечелиш яки награди.

Влез във Facebook страницата на Сити и отговори на дневния въпрос.

Всеки ден можеш да спечелиш папионка по избор, а в края на седмицата елегантно сако и панталон.

„Маниак” ООД е производител на мъжки костюми от 1996г. 

Фирмата е специализирана в производството на мъжка конфекция и вратовръзки. Изработват се над 30 модела на костюми, подходящи за абитуриенти, младоженци и официално облекло.

Марката „Maniac” е с наложено име за качество в мъжкото официално облекло, като доказателство за това са редовните клиенти на фирмата и множеството награди.

През последните години дефинициите за мъжко бизнес облекло все повече се разширяват, строгите правила се разчупват, и тъй като работата често е свързана със социалния живот на мъжете, напълно логично е от работно облекло костюмът да еволюира в перфектния вариант за вечерен сет, който да е толкова разчупен, че дори и жените да завидят на кройката, цвета или щампата, която е по него. Единственото изискване, което обаче не се е променило до сега във времето е, че мъж трябва да изглежда стилно и елегантно винаги и навсякъде.

За това и всяка година се разработват нови колекции като фирмата  се стреми да показва на българския пазар новостите от световната мода.

Няма нищо по-представително от мъж, облечен в костюм, който сякаш е излят по него и обратно.„Маниак” ООД е една от малкото фирми, която разработва модели по поръчка и размер на клиента, и със специални допълнения и елементи, с които ще изглеждате модерни и стилни.

Печеливши: 

20.07. - Кристина Свиленова

21.07. - Албена Йорданова

22.07. - Мария Николова

23.07. - Ирина Видева

24.07. - Драгомир Гочев