Включи се в играта на Nike #MoveToZero и участвай за една от специалните награди

Включи се в играта на Nike #MoveToZero и участвай за една от специалните награди - 5 Nike блузи и 1 чифт сникърси от рециклирани материали, създадени да подкрепят теб и планетата!

Свикнали сме, че обувката е просто… обувка. Време е да променим това разбиране.

Nike #MoveToZero e кампания, с която марката цели да защити планетата и бъдещето на спорта.

Промяната в климата води до по-трудни и екстремни условия за всеки спортист. Затова Move To Zero работи за минимизиране на екологичния отпечатък на Nike като компания и поставя редица действия за цялостна глобална устойчивост. Една от най-големите им стъпки по пътя към нулеви въглеродни емисии и нулеви отпадъци е изборът на материалите за производство, тъй като те представляват повече от 70% от отпечатъка, който оставя всеки продукт. Използвайки повторно съществуващите пластмаси, прежди и текстил се намаляват значително въглеродните емисии.

Новата колекция на Nike може да бъде открита в официалните магазините на Nike в България в "Парадайс Център", "Сердика Център" и "Мол Пловдив". Посетете и първия Nike Factory Store (Outlet) в София на ул. „Околовръстен път“ 265.


От 2020 г. 100% от памука, който Nike използва в цялата си продуктова линия, е сертифициран биологичен и рециклиран. Освен това, компанията включва рециклиран полиестер и найлон, които се вплитат в устойчивите им дизайни, а крайният резултат от използването на рециклируеми материали е не просто една крачка към по-добро място за живеене, а грижа и отношение към бъдещето поколение. 

Всеки внимателно подбран материал се превръща в съкровищница за повторно използване. Знаеш ли, че подметките лесно се преобразяват в детска площадка или йога постелка например? 

Всяка стъпка от процеса към по-устойчиво развитие тласка Nike към нови продукти и прогрес, а моделът Cosmic Unity е първата обувка на Nike, изработена от поне 25% рециклиран материал.

Карин, Ванко, Борче и Деница се включиха като българските посланици на Nike в кампанията #MoveToZero за нулеви въглеродни емисии, нулеви отпадъци и защита на бъдещето на спорта.


Стани част от пътуването на Nike за устойчивост и преминаване към нулеви въглеродни емисии и отпадъци - нека заедно защитим бъдещето на спорта,с любов и отговорност към Земята. 

5 дневни награди от колекцията на Nike #MoveToZero по избор от: 

1 голяма награда от колекцията на Nike #MoveToZero по избор от:

Искаш ли да спечелиш продукти от новата колекция на Nike #MoveToZero? За да се включиш, влез във Facebook страницата на CITY  и отговори на дневния въпрос с коментар под постa, стискаме палци да си късметлия и да се свържем с теб! Всеки ден от 7-ми до 11-ти юни ще зарадваме един от вас с 1 от 5 дневни награди - Nike блуза, а един от всички участниците през целия период ще спечели голямата награда - нови сникърси.