Becky Hill представи втория си албум „Believe Me Now?“

Becky Hill представи втория си албум „Believe Me Now?“
4 Юни 2024

Becky Hill представи втория си албум „Believe Me Now?“ - проект, който ѝ донесе последния Топ 10 хит „Disconnect“ (с Chase & Status), както и №1 парчетата в американските денс радиостанции „Side Effects“ и „Never Be Alone“ (със Sonny Fodera), което е и 22-рият ѝ сингъл в Топ 40 на Обединеното кралство до момента (като изпълнител и автор). Двукратната носителка на наградата BRIT и Radio 1 Dance Award представя албума заедно с новото парче “Multiply”.

„Believe Me Now?“ е въплъщение на Becky като личност: автентичен запис, богат на откровени емоции и истории, породени от лични - и често изключително трудни - преживявания. Това е албум, който напълно отразява ключовите ѝ музикални влияния, както и отдадеността на танцовата музика през целия ѝ живот, но също така запазва привлекателността, създала 6 британски Top 10 хита. Обхващайки моменти, свързани с любовта, самотата и жизнеутвърждаващите връзки, както и предателството, това е автентична колекция от песни, в която Becky поставя на преден план собствения си живот, а амбициозното ѝ звучене е подсилено от редица първокласни сътрудничества.

„Когато се замислих за това, което е било преди, осъзнах, че ми липсват няколко неща: по-специално елементът на еуфория, но също така исках да създам много по-зряло, изтънчено ниво на танцова музика в този албум. Написването на този албум беше изключително директно и бързо, защото за първи път знаех точно какво искам да кажа. Наистина се гордея с този албум, с това, което казва и за което се бори“, споделя Becky.

„Believe Me Now?“ траклист:

1. ‘True Colours’ (with Self Esteem)

2. ‘Darkest Hour’

3. ‘Outside Of Love’

4. ‘Never Be Alone’ (with Sonny Fodera)

5. ‘Multiply’

6. ‘Swim’

7. ‘Man Of My Dreams’

8. ‘Linger’

9. ‘Lonely Again’

10. ‘Side Effects’ (with Lewis Thompson)

11. ‘Back Around’

12. ‘Keep Holding On’

13. ‘One Track Mind’ (with Rileasa)

14. ‘Disconnect’ (with Chase & Status)

15. ‘Right Here’

Прочетете още