Madonna празнува 40 години на сцената с турне в Европа и Америка

Madonna празнува 40 години на сцената с турне в Европа и Америка
21 Януари 2023

Madonna издава своя първи студиен албум през 1983-а и през настоящата година се навършват четири десетилетия от официалното начало на супер успешната ѝ кариера. Кралицата на попа обяви, че ще отпразнува 40 години на сцена с турне в Северна Америка и Европа. "Madonna: The Celebration Tour" ще започне на 15 юли с концерт във Ванкувър, САЩ и е планирано да завърши на 2 декември в Амстердам, Нидерландия. ,""Madonna: The Celebration Tour" ще открои нейния несравним музикален каталог от последните 40 години и повече", се казва в прессъобщението и ще отдаде почит на Ню Йорк, където започва музикалният път на поп иконата.

"Вълнувам се да изпълня възможно най-много песни и се надявам, че ще направя шоу, каквото моите фенове очакват", казва в съобщението за турнето Madonna, която през лятото ще навърши 65.

Официалната продажба на билети за "Madonna: The Celebration Tour" вече започна.

Тя е една от най-успешните изпълнителки и най-големите звезди в историята на индустрията. Продажбите на албумите ѝ са оценени на стойност около 400 милиона долара, изключвайки сингли и макси-сингли, приходите от които възлизат на над 75 милиона. Най-успешният ѝ сингъл е "Hung Up" с реализирани над 9,6 млн копия, а Топ албумът е "The Immaculate Collection", продаден в над 30 млн. копия. Първият ѝ хит е "Everybody", лансиран през 1982 г. Оттам насетне историята е известна – множество №1 песни, филмови роли, шокиращи фотосесии, грандиозен успех … Madonna е една! През 80-те години тя е звезда, през 90-те Кралица на поп музиката, понастоящем е жива легенда.

Прочетете още