Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си

Мария Илиева обяви предстоящ световен проект на финала на турнето си
13 Септември 2024

Стара Загора, Варна, Пловдив, Русе и Плевен имаха щастието това лято да се докоснат до турнето на Мария Илиева „100 причини”, кръстено на едноименния ѝ сингъл. С много изненади на сцената, голям бенд и впечатляваща мултимедия, дело на Elektrick.me, певицата даде на феновете си поне 100 причини да се чувстват добре, а с неспирните си аплодисменти публиката ги умножи по две.

За визията си по време на турнето Мария заложи на стила от видеото на „100 причини”, в който ще я видим и по време на кастингите на тъмно в „Гласът на България”, които започват с двоен епизод на 14 и 15 септември. Роклите за турнето пък са специално изработени от топ дизайнера Радичев. На финалния концерт в Плевен певицата изненадващо се появи с нова визия.

Именно тогава от сцената Мария Илиева направи неочаквано признание. „Турнето ми 100 причини приключва, но сега започва едно от най-вълнуващите и значими събития в кариерата ми. Преди известно време един един от най-великите световни вокалисти на съвремието ме покани да направим дует. Толкова се развълнувах, не можах да повярвам, не можах и да споделя с никого, казах само на моя любим мъж Алек и семейството ми. Вече мога да споделя с всички вас, защото песента е факт, видеото към нея е заснето. Това е една реализирана мечта, която ще остане завинаги в музикалната история и щастието ми е неописуемо! Очаквайте го съвсем скоро, в следващите дни ще разкрия подробности!”

Прочетете още