Поп сензацията Tate McRae с нов сингъл и видео – „It's ok I'm ok“

Поп сензацията Tate McRae с нов сингъл и видео – „It's ok I'm ok“
16 Септември 2024

Поп сензацията Tate McRae пуска новата си песен „It's ok I'm ok“ заедно с музикален видеоклип. Написана и продуцирана с хитмейкърите Ryan Tedder (Taylor Swift, Beyoncé), ILYA (Ariana Grande, ROSALÍA) и Savan Kotecha (The Weeknd, Ellie Goulding), „It's ok I'm ok“ бележи нова етап от кариерата на звездата, която споделя: „Толкова съм развълнувана да представя „It's ok I'm ok“ на света! Тази песен е резултат от размислите ми за минали връзки до сега и колко много съм израснала и научила от тях. Тя е закачлив поглед към това да знаеш каква е твоята стойност.“

Това е първото издание на изпълнителката след втория ѝ албум THINK LATER от 2023 г., който дебютира на 4-то място в класацията за албуми на Billboard. Колекцията включва 3 пъти платинения сингъл „greedy“, който донесе на Tate 1-во място в класацията Billboard Global 200.

В момента певицата е на разпродаденото си световно турне „THINK LATER TOUR“, което обхваща 59 дати в Европа, Обединеното кралство, Северна Америка, Азия, Австралия и Нова Зеландия. До края на музикалната обиколка остават само няколко концерта, а тя вече е изпълнявала на най-големите и емблематични места в кариерата си.

Прочетете още