Изпълнителката на хита “The Violin Song”, BRIANNA представя новия си сингъл “Oh Ma Ma”

Изпълнителката на хита “The Violin Song”, BRIANNA представя новия си сингъл “Oh Ma Ma”
2 Ноември 2019

Румънският #1 продуцент Monoir разбира за таланта на BRIANNA по време на музикален конкурс, който тя печели на 14-годишна възраст. През 2014 г. излиза първия й сингъл “All I Need”. Парчето става голям хит в Турция, като повече от 4 месеца оглавява класациите на всички радио станции и Shazam. BRIANNA продължава да набира популярност с участието си в хита на Monoir & Osaka - “The Violin Song” с мотив от Мистерията на българските гласове. Песента се нареди под #5 в националната класация за най-излъчвани песни на 2016 г. в БГ ефира, стриймвана е над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото, заснето на българското Черноморие, е гледано над 65 млн. пъти в YouTube. А, с парчето “Lost In Istanbul” BRIANNA се нарежда под #1 в класациите на Румъния, Турция, Гърция. Песента е стриймвана над 5 млн. пъти в Spotify, а видеото към нея е гледано над 81 млн. пъти в YouTube.

Новият сингъл на 19-годишна изпълнителка, “Oh Ma Ma” се ражда по време на първия у нас международен творчески лагер за писане на песни – Sofia Songwriting Camp. В студиото влизат Monoir, Елия от супер успешната българска поп група 4Magic, норвежката певица и автор на песни Inga (Siv Marit Egseth) и британският музикален продуцент Jungleboi (Nait Masuku). За кратко време четиримата успяват да постигнат симбиоза и написват парчето само за един ден.

Режисьор на видеото към “Oh Ma Ma” е талантливият Silviu Mindroc. Кадрите са заснети в престижните филмови студиа Buftea Studios в Румъния.

Прочетете още